Spierbalans-hersteltherapie

De weg naar herstel van evenwicht & natuurlijke balans

Sneller een beter resultaat 

Bij het herstellen van de spierbalans zal de therapeut de cliënt (-patiënt) begeleiden van af het moment van het ontstaan van letsel  en dat via een herstelproces weer helpen herstellen naar een niveau waarop alle dagelijkse levensverrichtingen weer normaal kunnen worden uitgevoerd en sporters zelfs weer naar het topniveau gebracht kunnen worden.

Bij deze therapie wordt de belastbaarheid weer verhoogd zodat het normaal functioneren van het actieve en passieve bewegingsapparaat weer mogelijk wordt. Daarbij zal de therapeut de cliënt (-patiënt) helpen met een zelfvoorzienende levenshouding en zichzelf te helpen om nieuwe blessures te voorkomen en oude blessures duurzaam te laten verdwijnen.

Het is heel belangrijk dat de musculair therapeut een gedegen onderzoek doet naar de aard van de klachten voordat deze een behandelplan maakt en een serie behandelingen gaat starten.

Naast de massage is deze spierbalans hersteltherapie, samen met lymfoedeem hersteltherapie en segmentale weefsel-hersteltherapie onderdeel van de Musculaire Therapie. De behandelingen spierbalans-hersteltherapie  valt binnen de natuurgeneeswijzen onder “Musculoskeletale therapie“.

Voor meer informatie kijkt u op de website musculair-therapeut.nl


Deze website gebruikt cookies. Als u deze website blijft gebruiken dan accepteert u het gebruik van deze cookies.