Over ons

De weg naar herstel van evenwicht & natuurlijke balans

SemperVitalis betekent “Altijd vitaal” en het staat voor: kwaliteit, professionaliteit, flexibiliteit, klantvriendelijkheid, service en transparantie, maar ook maatschappelijke betrokkenheid. Wij hopen dat u dit ook zo ervaart en wij ontvangen u graag als (nieuwe) cliënt. U bent bij ons in goede handen.

Steeds meer mensen zoeken op eigen initiatief naar betaalbare preventieve- en curatieve zorg met een goede kwaliteit. Deze groeiende vraag heeft mij de gelegenheid gegeven om mijzelf verder te specialiseren. Als NOAG-natuurgeneeskundig therapeut bied ik een breed scala aan behandelingsmogelijkheden bij acute overbelasting tot chronische klachten.

Kwaliteit is bij SemperVitalis van het grootste belang. Dit uit zich in de behandeling, de omgang met de cliënten de te gebruiken materialen. Een zorgvuldig overleg, met u als cliënt, geeft de gelegenheid om wensen op elkaar af te stemmen. Uw privacy is bij ons gewaarborgd.

In onze praktijk voor natuurgeneeskundige therapie bieden wij u professionele behandelingen zoals massagetherapie en bewegingstherapie. Wij beschikken over een functioneel ingerichte behandelkamer (25 m2) waar de temperatuur tijdens de behandeling op een behaaglijke 21-24°C kan worden gehouden. Deze kamer is tevens voorzien van een professionele behandeltafel die elektrisch bedienbaar is.

Geregistreerd natuurgeneeskundig therapeut

Sinds oktober 2013 zijn wij geregistreerd in het NOAG-register (Praktijklicentienummer: 3904-Aa-13025). NOAG heeft als doel om waarborgen te scheppen om de praktijktoepassing van de ingeschreven therapeuten in het register op deskundige en maatschappelijk-verantwoorde wijze mogelijk te maken. Lees meer>


Deze website gebruikt cookies. Als u deze website blijft gebruiken dan accepteert u het gebruik van deze cookies.