De eerste afspraak

De weg naar herstel van evenwicht & natuurlijke balans

U kunt ons bellen, een e-mail sturen of via onderstaand contactformulier een bericht sturen. Meer contactgegevens kunt u vinden bij de menuknop “Contact“. Telefoonnummer 06 22 30 55 37 (Nu ook via Whatsapp)

Wij zien uw reactie met belangstelling tegemoet.

Wilt u een afspraak maken in de online agenda?

Dat dan, klik dan hieronder op de button.

(Belangrijk! Als u online een afspraak maakt kan dat uiterlijk drie dagen van tevoren. Wilt u een afspraak maken binnen 48 uur maak dan gebruik van WhatsApp: 06 22 30 55 37.   

Let op! Bij het plannen van een afspraak wordt er telkens 20 minuten pauze tussen de cliënten ingepland. Dus wanneer u kiest voor het maken van een afspraak van 45 minuten ziet u dat er 65 minuten ingepland worden.)

 

De eerste afspraak: 

Wat staat u te wachten bij uw eerste afspraak? Meer informatie over de gang van zaken op de eerste afspraak kunt u hier lezen.

Hygiëne: Hygiëne is belangrijk. 

Zelf mee te nemen:  Op het moment van de afspraak hoeft de cliënt NIETS zelf meenemen. Toch zijn er een paar tips. Kijk hier naar de tips.

Cliëntendossier: Voor een goede behandeling en nazorg zijn wij verplicht om een cliëntendossier bij te houden. U kunt altijd inzage krijgen in uw persoonlijke cliëntendossier.  Klik hier voor een voorbeeld van het cliëntendossier.

Betalingsvoorwaarden: De tarieven voor de behandelingen zijn te vinden in het keuzemenu “Tarieven”. De betaalmogelijkheden hebben we opgeschreven in een overzicht. Zie hier voor de betalingsvoorwaarden.

Wat u moet weten: Een paar bijzonderheden over wat u beslist moet weten staan in deze link beschreven.

Algemene voorwaarden: Onze Algemene Voorwaarden kan u hier lezen.

 

 

 

masseur veenendaal 


Deze website gebruikt cookies. Als u deze website blijft gebruiken dan accepteert u het gebruik van deze cookies.