De eerste afspraak

De weg naar herstel van evenwicht & natuurlijke balans

U kunt ons bellen, een e-mail sturen of via onderstaand contactformulier een bericht sturen. Meer contactgegevens kunt u vinden bij de menuknop “Contact“. Telefoonnummer 06 22 30 55 37 (Nu ook via Whatsapp)

Wij zien uw reactie met belangstelling tegemoet.

Wilt u een afspraak maken in de online agenda?

Dat dan, klik dan hieronder op de button.

(Let op!   Bij het plannen van een afspraak wordt er telkens 20 minuten pauze tussen de cliënten ingepland. Dus wanneer u kiest voor het maken van een afspraak van 45 minuten ziet u dat er 65 minuten ingepland worden.)

De eerste afspraak: 

Wat staat u te wachten bij uw eerste afspraak? Meer informatie over de gang van zaken op de eerste afspraak kunt u hier lezen.

Hygiëne: Hygiëne is belangrijk. 

Zelf mee te nemen:  Op het moment van de afspraak hoeft de cliënt NIETS zelf meenemen. Toch zijn er een paar tips. Kijk hier naar de tips.

Cliëntendossier: Voor een goede behandeling en nazorg zijn wij verplicht om een cliëntendossier bij te houden. U kunt altijd inzage krijgen in uw persoonlijke cliëntendossier.  Klik hier voor een voorbeeld van het cliëntendossier.

Betalingsvoorwaarden: De tarieven voor de behandelingen zijn te vinden in het keuzemenu “Tarieven”. De betaalmogelijkheden hebben we opgeschreven in een overzicht. Zie hier voor de betalingsvoorwaarden.

Wat u moet weten: Een paar bijzonderheden over wat u beslist moet weten staan in deze link beschreven.

Algemene voorwaarden: Onze Algemene Voorwaarden kan u hier lezen.

 

[wpforms id=”4698″ title=”true” description=”true”]

 

masseur veenendaal 


Deze website gebruikt cookies. Als u deze website blijft gebruiken dan accepteert u het gebruik van deze cookies.