Massage bij Fibromyalgie

De weg naar Herstel van evenwicht & Natuurlijke balans

 

Fibromassage®

 

Ten eerste: U kunt bij ons gratis en vrijblijvend een test doen om te kijken of er sprake kan zijn van een magnesiumtekort in uw lichaam. Magnesium is een lichaamsontspanner. Wij doen dit door middel van een zgn. iridilogielamp waarmee we in uw ogen kijken en aan de iris kunnen wij zien of er sprake is van een mogelijk magnesiumtekort.

 

Algemeen:

Wij bieden u ook fibromyalgie massage. Fibromyalgie is een chronisch pijnsyndroom bestaande uit spierpijn en spierstijfheid die gepaard gaat met o.a. vermoeidheid, slaapstoornissen, hoofdpijn, allergieën, concentratie- en geheugenstoornissen. Dit is maar een kleine opsomming van de kenmerken die er zijn.

Reuma Nederland (voorheen reumafonds) heeft op haar website een artikel geplaatst, over onderzoek naar de oorzaak van fibromyalgie.

Vaak ontstaan er bij fibromyalgie ook andere spierklachten die wij therapeutisch behandelen. In dat geval vergoeden veel zorgverzekeringen deze therapie geheel of gedeeltelijk. Kijk hiervoor onder het tabblad “Dorn-therapie” en “Vergoedingen”.

Wilt u weten wat wij in uw specifieke situatie kunnen betekenen, neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. U kunt de contactgegevens vinden bij de menu-knop “contact”.

 

De behandeling:

Wij raden als behandeling massage met magnesium aan.

Omdat de klachten bij iedere cliënt weer anders zijn bepalen we de behandelwijze in nauwkeurig overleg met de cliënt.

SemperVitalis heeft twee uitgangspunten voor behandelingen bij fibromyalgie:

  1. Massage met een magnesiumpakking
  2. Klassieke massage waar wij variaties in aanbrengen die zo goed mogelijk worden aangepast op de situatie waarin de cliënt op dat moment verkeerd. Daarom wordt de keuze voor de massage gedaan in nauwkeurig overleg met de cliënt.

 

 


Deze website gebruikt cookies. Als u deze website blijft gebruiken dan accepteert u het gebruik van deze cookies.