Vergoedingen:

De weg naar herstel van evenwicht & natuurlijke balans

 

LET OP! Zorgverzekeraars wijzigen hun vergoedingenbeleid in 2022. Hoe de zorgverzekeraars hun vergoedingen veranderen kunt u hier lezen. U hebt tot 31 december om uw zorgverzekering aan te passen.

 

Vergoedingen 2022

In 2022 vergoeden de volgende verzekeraars NOAG therapeuten, er wordt binnen de verschillende verzekeringen onderscheid gemaakt tussen de Aa-licentie therapeuten en de Ab-licentie therapeuten. Uw zorgverlener heeft in 2022 een Aa- licentie (laag 4 van het gelaagd register en hoger). en is in het bezit van een diploma medische basiskennis op basis van de PLATO-eindtermen.

Onze therapeutische behandelingen vallen onder de “Alternatieve Geneeswijzen” en worden op de factuur vermeld als “Natuurgeneeskundige Therapie” met de omschrijving “Musculoskeletale” of “Orthomanuele behandeling”.  Wij zijn volwaardig lid van de erkende beroepsvereniging NOAG en voldoen aan de PLATO-eindtermen en staan bij het NIBIG geregistreerd in “laag 4”.

Tevens zijn de vergoedingen afhankelijk van het gekozen aanvullende verzekeringspakket. Lees daarom altijd goed de voorwaarden door of neem persoonlijk contact op met uw zorgverzekeraar om teleurstelling te voorkomen.

 

 

Zorgverzekeraar Vergoeding Alternatieve geneeswijzen Aanvullende informatie
Delta Lloyd/Nationale Nederlanden (vanaf extra)  Vergoeding Alternatieve geneeswijzen Let op; vergoeden niet alle natuurgeneeskundige behandelingen

Valt onder de CZ groep

CZ  Vergoeding Alternatieve geneeswijzen Let op; vergoeden niet alle natuurgeneeskundige behandelingen en orthomoleculaire behandelingen.

Valt onder de CZ groep

CZdirect.nl (vanaf aanvullend 5)  Vergoeding Alternatieve geneeswijzen Let op; vergoeden niet alle natuurgeneeskundige behandelingen en orthomoleculaire behandelingen.

Valt onder de CZ groep

OHRA (vanaf Aanvullend)  Vergoeding Alternatieve geneeswijzen Let op; vergoeden niet alle natuurgeneeskundige behandelingen en orthomoleculaire behandelingen.

Valt onder de CZ groep

Azivo  Vergoeding Alternatieve geneeswijzen valt onder Menzis

Let op; vergoeden geen neurofeedback-therapie

Anderzorg (vanaf Extra)  Vergoeding Alternatieve geneeswijzen valt onder Menzis

Let op; vergoeden geen neurofeedback-therapie

PMA  Vergoeding Alternatieve geneeswijzen valt onder Menzis

Let op; vergoeden geen neurofeedback-therapie

Menzis (Vanaf Aanvullend 2)  Vergoeding Alternatieve geneeswijzen Let op; vergoeden geen neurofeedback-therapie
ONVZ (vanaf Start-Fit)  Vergoeding Alternatieve geneeswijzen Vergoeden op basis van een diploma MBK volgens de PLATO eisen en erkenning beroepsvereniging, uitgezonderd acupunctuur.
PZP  Vergoeding Alternatieve geneeswijzen Let op; vergoeden niet alle natuurgeneeskundige behandelingen
VvAA  Vergoeding Alternatieve geneeswijzen Vergoeden op basis van een diploma MBK volgens de PLATO eisen en erkenning beroepsvereniging
PNOzorg  Vergoeding Alternatieve geneeswijzen Vergoeden op basis van een diploma MBK volgens de PLATO eisen en erkenning beroepsvereniging

Aan deze lijst kunnen geen rechten worden ontleend. Kijk voordat u een polis afsluit welk effect deze voor u heeft. Wanneer u op de link klikt achter de zorgverzekering vergoeding alternatieve geneeswijzen, wordt u door gestuurd naar de website van de betreffende zorgverzekeraar.

 

 

U kunt bij SemperVitalis ook met PIN-betalen. Wij accepteren PIN-betalingen met SumUp.

 

 

 


Deze website gebruikt cookies. Als u deze website blijft gebruiken dan accepteert u het gebruik van deze cookies.