Vergoedingen:

De weg naar herstel van evenwicht & natuurlijke balans

 

Vergoedingen 2024: 

In 2024 vergoeden de volgende verzekeraars NOAG therapeuten, er wordt binnen de verschillende verzekeringen onderscheid gemaakt tussen de Aa-licentie therapeuten en de Ab-licentie therapeuten. Uw zorgverlener heeft in 2024 een Aa-licentie en is in het bezit van een diploma medische basiskennis op basis van de PLATO-eindtermen.

Onze therapeutische behandelingen vallen onder de “Alternatieve Geneeswijzen” en worden op de factuur vermeld als “Natuurgeneeskundige Therapie” met de omschrijving “Musculoskeletale” of “Orthomanuele behandeling”.  Wij zijn volwaardig lid van de erkende beroepsvereniging NOAG en voldoen aan de PLATO-eindtermen en staan bij het NIBIG geregistreerd in “laag 4”.

Tevens zijn de vergoedingen afhankelijk van het gekozen aanvullende verzekeringspakket. Lees daarom altijd goed de voorwaarden door of neem persoonlijk contact op met uw zorgverzekeraar om teleurstelling te voorkomen.

Uiteindelijk beslist de zorgverzekeraar of een behandeling voor vergoeding in aanmerking komt en hoeveel deze vergoeding zal zijn. Wij adviseren u of uw cliënt te allen tijde zelf navraag te doen bij zijn/haar zorgverzekeraar of het consult en/of geneesmiddelen voor vergoeding in aanmerking komt.

Zorgverzekeraar Vergoeding Alternatieve geneeswijzen Aanvullende informatie
Nationale Nederlanden  Vergoeding Alternatieve geneeswijzen Let op; vergoeden niet alle natuurgeneeskundige behandelingen
CZ  Vergoeding Alternatieve geneeswijzen Let op; vergoeden niet alle natuurgeneeskundige behandelingen en orthomoleculaire behandelingen.

Valt onder de CZ groep

CZdirect.nl  Vergoeding Alternatieve geneeswijzen Let op; vergoeden niet alle natuurgeneeskundige behandelingen en orthomoleculaire behandelingen.

Valt onder de CZ groep

Ohra  Vergoeding Alternatieve geneeswijzen Let op; vergoeden niet alle natuurgeneeskundige behandelingen en orthomoleculaire behandelingen.

Valt onder de CZ groep

Menzis  Vergoeding Alternatieve geneeswijzen Let op; vergoeden geen neurofeedback-therapie; halotherapie; orthomoleculaire geneeskunde en cranio-sacraaltherapie
Anderzorg Vergoeding Alternatieve geneeswijzen valt onder Menzis
PMA Vergoeding Alternatieve geneeswijzen Zal per 1 januari 2023 geheel overgaan naar Menzis
Univé Vergoeding Alternatieve geneeswijzen
ONVZ  Vergoeding Alternatieve geneeswijzen Vergoeden op basis van een diploma MBK volgens de PLATO eisen en erkenning beroepsvereniging, uitgezonderd acupunctuur.
PZP  Vergoeding Alternatieve geneeswijzen Let op; vergoeden niet alle natuurgeneeskundige behandelingen
VvAA  Vergoeding Alternatieve geneeswijzen Vergoeden op basis van een diploma MBK volgens de PLATO eisen en erkenning beroepsvereniging
PNOzorg Vergoeding Alternatieve geneeswijzen PNOzorg gaat per 1 januari 2023 verder onder de naam ONVZ
Lancyr Vergoeding Alternatieve geneeswijzen Valt onder Nationale Nederlanden
Zorg en Zekerheid Vergoeding Alternatieve geneeswijzen De therapeut dient een AGB-code te hebben

Aan deze lijst kunnen geen rechten worden ontleend. Kijk voordat u een polis afsluit welk effect deze voor u heeft. Wanneer u op de link klikt achter de zorgverzekering vergoeding alternatieve geneeswijzen, wordt u door gestuurd naar de website van de betreffende zorgverzekeraar.

 

 

U kunt bij SemperVitalis ook met PIN-betalen. Wij accepteren PIN-betalingen met SumUp.

 

 

 


Deze website gebruikt cookies. Als u deze website blijft gebruiken dan accepteert u het gebruik van deze cookies.