Triggerpoint therapie

De weg naar herstel van evenwicht & natuurlijke balans

 

Triggerpoints veroorzaken veel pijn in het hoofd, in de nek, kaak, in de onderrug, etc. Ze zijn de bron van de pijn in gewrichten, zoals de schouder, pols, heup, knie en enkel, deze worden ook vaak aangezien voor artritis, tendinitis, bursitis, en letsel aan de gewrichtsbanden. Triggerpoints veroorzaken ook nog andere symptomen, zoals duizeligheid, oorpijn, sinusitis, misselijkheid, etc.. Zelfs fibromyalgie kan zijn oorsprong hebben in triggerpoints.

 

Gelukkig zijn triggerpoints gemakkelijk te vinden en uit te schakelen. De meeste problemen kunnen in drie tot tien dagen worden opgelost, zelfs de langdurige en chronische klachten.

 

De massage van het triggerpoint maakt het weefsel schoon en behoord tot de veiligste, meest natuurlijke en een heel effectieve vorm van pijntherapie. Voor informatie kijkt u op de zorgwijzer (zorgwijzer.nl). 

 

Triggerpoint behandelingen (neuromusculaire behandelingen) zijn een onderdeel zijn van onze behandelingen die voornamelijk gericht is op het herstel van het houdings- en bewegingsapparaat waarbij de relatie tussen gewrichten, banden en spieren het uitgangspunt zijn (musculoskelletaire behandelingen) en herstel van de spierbalans het doel is. Binnen de natuurgeneeskundige therapie worden deze behandelingen wel vergoed door zorgverzekeringen.

 


Deze website gebruikt cookies. Als u deze website blijft gebruiken dan accepteert u het gebruik van deze cookies.