Onze behandelingen

De weg naar herstel van evenwicht & natuurlijke balans

 

Onze behandelingen

SemperVitalis biedt u lichaamsgerichte, complementaire manuele therapie. Dat wil zeggen dat wij behandelingen aanbieden die aanvullend zijn aan reguliere behandelingen zoals bijvoorbeeld die van fysiotherapeuten en Chiropractors. Het doel van onze behandelingen is het in balans brengen van de spierspanning in relatie met het functioneren van het skelet (zgn. musculoskeletale behandelingen). De kwaliteit is bij SemperVitalis van groot belang. Dit uit zich in de behandeling, de omgang met de cliënten de te gebruiken materialen.

 

Massage of therapie? 

Naast sportverzorging bieden wij twee andere soorten behandelingen namelijk klassieke massage (o.a. ontspanningsmassage en sportmassage) en natuurgeneeskundige therapie.  Massagebehandelingen kunnen, tot en met overbelasting, binnen de klassieke massage worden behandeld. Bij overbelasting en blessures kunnen therapeutische behandelingen een uitkomst bieden. Daarbij zijn therapeutische behandelingen puur klachtgericht en worden behandelingen door sommige ziektekostenverzekeringen vergoed. Bij klassieke massages is dat niet het geval. Voor meer informatie over verschillende soorten massages en vormen van therapeutische behandelingen kunt u kijken bij de menuknoppen “massage” en “therapie“.

 

Werkwijze

Wanneer ik u als cliënt ontvang dan hebben we als eerste een kort gesprek waarin we een goed inzicht proberen te krijgen over de aard van uw klachten en uw wensen. Daarna volgt afhankelijk van de klachten een functieonderzoek dat soms vooraf moet gaan aan het maken van een goed afgewogen behandelingsplan. Daarna kan (in overleg met u) tot behandeling worden overgegaan.

 


Deze website gebruikt cookies. Als u deze website blijft gebruiken dan accepteert u het gebruik van deze cookies.