Even voorstellen

De weg naar herstel van evenwicht & natuurlijke balans

Mijn naam is Arjen van den Hazel. Dagelijks ben ik als docent werkzaam in het vmbo en mbo onderwijs. Daarnaast ben ik  Musculair Therapeut®,   Triggerpoint Practitioner®. Hierbij heb ik mijzelf gespecialiseerd in massagetherapie. Daarnaast ben ik al een aantal jaren actief in de sportverzorging.

Steeds meer mensen zoeken op eigen initiatief naar betaalbare preventieve- en curatieve zorg met een goede kwaliteit. Deze groeiende vraag heeft mij de gelegenheid gegeven om mijzelf verder te specialiseren. Als NOAG-natuurgeneeskundig therapeut bied ik een breed scala aan behandelingsmogelijkheden bij acute overbelasting tot chronische klachten.

Arjen def 1

Kwaliteit is bij SemperVitalis van het grootste belang. Dit uit zich in de behandeling, de omgang met de cliënten de te gebruiken materialen. Een zorgvuldig overleg in het voortraject en tijdens de behandelingen geeft de gelegenheid om wensen op elkaar af te stemmen. Na een behandeling krijgt u een flesje water mee om de dorst te lessen en te helpen de afvalstoffen uit het lijf te krijgen. Uw privacy is bij ons belangrijk.

 

Masseur Veenendaal


Deze website gebruikt cookies. Als u deze website blijft gebruiken dan accepteert u het gebruik van deze cookies.